Skip to main content

Uw oude pand in ere herstellen? Ga dan alleen voor vakkundige renovatie.

Heeft u een mooi oud (monumentaal) pand dat u in ere wilt herstellen? Laat dan uw renovatie met grote zorg door Bouwbedrijf Van Hekken realiseren.

Naast herstelwerkzaamheden voeren wij ook onderhoud uit voor oude panden en woningen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij de verduurzaming en modernisering van het pand. Daarmee zal het energielabel en wooncomfort naar de maatstaven anno nu gebracht worden.

Ook voor renovatie leveren wij natuurlijk de complete bouwbegeleiding. Zo heeft u slechts een aanspreekpunt en bewaakt Bouwbedrijf Van Hekken de planning, kwaliteit en het budget.

Wij voeren de renovatie van uw pand of woning bovendien alleen uit met vakbekwame specialisten. Ons netwerk bestaat dan ook uit diverse renovatie specialisten. Van rietdekkers tot glas in lood specialisten, maar ook de ervaren vakschilder kunnen wij leveren.

Hoe begeleiden wij uw renovatie?

  • In kaart brengen van de renovatiekosten.
  • Bouwbegeleiding van vergunning tot uitvoer.
  • Uitwerken voorstel tot verduurzaming.
  • Adviezen voor over het moderniseren.
  • Bescherming van het karakter van het pand.
  • Inschakelen van vakkundige specialisten.
  • Aanvragen en controleren offertes.
  • Kwaliteitsbewaking tijden het project.
  • Bewaking van planning en het budget.
  • Communicatie en nazorg.
Renovatie Bouwbedrijf Van Hekken Landsmeer Amsterdam

Wat zijn de voordelen van een vakkundige renovatie?

Renovatie Isover partnerDe gemiddelde persoon laat hun pand renoveren om de oude glorie in ere te herstellen. U bent logischerwijs trots op het pand en wilt dit voor de aanstaande generaties bewaard laten blijven.

Als isolatie partner van Isover weten wij natuurlijk is zorg voor milieu een belangrijke reden om te renoveren. Maar naast het groene aspect van verduurzaming, is ook het financiële aspect een logische motivatie. Bij een oud en slecht geïsoleerd pand kunnen de stookkosten behoorlijk oplopen.

Daarnaast is het tijdens de renovatie goed mogelijk om het pand te voorzien van moderne technieken en vereisten. Zaken als razendsnel internet en de laatste keukengemakken zijn eenvoudig toe te pasen tijdens uw project.

Met vakkundige renovatie kunt u dus besparen op energierekening, genieten van meer woonplezier én ook nog het karakter van het pand bewaken. Het laten renoveren van uw pand of woning is dus absoluut een waardevolle investering!

Heeft u een uitdagend bouwproject?

Bouwbedrijf van Hekken staat voor u klaar!

Neem contact op